Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2002 19:51

Jumbo - Προγραμματίζει επένδυση 3 - 4 εκ. ευρώ στα Σκόπια

Επένδυση, το ύψος της οποίας κυμαίνεται μεταξύ τριών και τεσσάρων εκατ. ευρώ προγραμματίζει η εταιρεία παιγνιδιών Jumbo εντός του 2003 στα Σκόπια. Ειδικότερα την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Απόστολος – Ευάγγελος Βακάκης επισκέφθηκε τα Σκόπια και είχε διερευνητικές επαφές με τοπικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι σχεδιάζουν την ανέγερση εμπορικού κέντρου σε ακίνητο ιδιοκτησίας τους.

Από τις επαφές διαπιστώθηκε ότι οι χώροι που θα κατασκευαστούν, πληρούν τις απαιτήσεις και προδιαγραφές της εισηγμένης και ως εκ τούτου υποβλήθηκε σχετική οικονομική προσφορά για τη μίσθωση χώρων, με σκοπό τη δημιουργία υπερκαταστήματος λιανικής πώλησης.

Σε περίπτωση κατά την οποία επέλθει η συμφωνία μίσθωσης και τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα ανέγερσης του εμπορικού κέντρου, προϋπολογίζεται συνολική επένδυση ποσού τριών έως τεσσάρων εκατ. ευρώ για τη μίσθωση, εξοπλισμό, προετοιμασία και έναρξη λειτουργίας του καταστήματος, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του 2003.