Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2002 17:55

ΧΑΑ - Γενικές συνελεύσεις

ΝΤΕΣΠΕΚ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 8/5/2002, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στα γραφεία της εταιρίας στην Καλλιθέα Αττικής, επί της οδού Αρχιμήδους 8, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση της απόσχισης κλάδου της εταιρίας ΝΤΕΣΠΕΚ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και εισφοράς αυτού στην ήδη λειτουργούσα θυγατρική της Ανώνυμη Εταιρία COMPUSUPPLIES Α.Ε., η διενέργεια της οποίας απεφασίσθη υπό της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας ΝΤΕΣΠΕΚ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. της 4/12/2001. 2. Μεταβολή – ως εκ της Απόσχισης – του Σκοπού της εταιρίας, τροποποιούμενου ταυτοχρόνως του άρθρου 3 του καταστατικού της, που αφορά στον σκοπό αυτής. 3. Αλλαγή – ως εκ της Απόσχισης – της Επωνυμίας και του Διακριτικού Τίτλου της εταιρίας, τροποποιούμενου ταυτοχρόνως του άρθρου 1 του καταστατικού της, που αφορά στην επωνυμία και τον διακριτικό τίτλο αυτής. Σύνταξη του καταστατικού της εταιρίας σε ενιαίο κείμενο, μετά τις ως άνω τροποποιήσεις του καταστατικού της. 4. Εγκριση του συνταχθέντος υπό του Δ.Σ., σχεδίου της Σύμβασης Απόσχισης Κλάδου της εταιρίας και της προσαρτωμένης εις αυτό έκθεση της λογιστικής κατάστασης του αποσχιζόμενου κλάδου του Ορκωτού Ελεγκτή Ιωάννη Β. Καλογερόπουλου, και παροχή ειδικής εντολής και πληρεξουσιότητος για την υπογραφή ενώπιον αρμοδίου προς τούτο Συμβολαιογράφου, της Συμβολαιογραφικής Σύμβασης (Πράξης) της Απόσχισης. 5. Εγκριση αναπληρώσεων παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ. της εταιρίας. 6. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 9/5/2002, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της θυγατρικής της εταιρίας ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε. που βρίσκονται στο Καλαμάκι Κορινθίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2001, καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Απαλλαγή του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσης 2001. 3. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2002. 4. Εκφραση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας καθώς και της ονομαστικής αξίας των μετοχών σε ευρώ, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2842/2000, αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών για λόγους στρογγυλοποίησης. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 5. Παροχή άδειας για τη πώληση των μετοχών της εταιρίας με την επωνυμία ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε. στην οποία αποσχίσθηκε κλάδος αλεύρων της εταιρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/20 και του καταστατικού της εταιρίας. 6. Αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού. 7. Αλλαγή της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού. 8. Αλλαγή του σκοπού της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού. 9. Εκλογή μελών νέου Δ.Σ.