Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2002 18:26

Νέα προϊόντα από την Εθνική Τράπεζα

Eνα νέο χρηματοδοτικό προϊόν προσφέρει στους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες η Εθνική Τράπεζα. Το Ανοικτό Επαγγελματικό Πλάνo», όπως ονομάζεται το νέο προϊόν, καλύπτει ανάγκες για κεφάλαιο κίνησης κατά κύριο λόγο, αλλά και δαπάνες επισκευής επαγγελματικού χώρου, αγοράς εξοπλισμού κτλ. Προσφέρεται μέσω λογαριασμού όψεως με την μορφή ορίου πίστωσης και επιτρέπει στον πελάτη να κάνει ανάληψη κάθε φορά το ποσό που χρειάζεται, καταβάλλοντας ανά μήνα μόνο τους τόκους που αναλογούν στο κεφάλαιο που δεν έχει χρησιμοποιήσει, ενώ το κεφάλαιο καταβάλλεται σύμφωνα με τον σχεδιασμό και την οικονομική δυνατότητα.

Το όριο χρηματοδότησης καλύπτει το 100% του κύκλου εργασιών της επιχείρησης ή του επαγγελματία με ελάχιστο ποσό έγκρισης τα 6.000 ευρώ και η διάρκεια του είναι μέχρι τέσσερα έτη με δυνατότητα ανανέωσης.

Εξάλλου, η Εθνική ανακοίνωσε σήμερα και την προσφορά της νέας διεθνούς πιστωτικής κάρτας Platinum MasterCard. Το προϊόν χαρακτηρίζεται από υψηλά πιστωτικά όρια, επιτόκιο 12,75% και 90 ευρώ ετήσια συνδρομή και απευθύνεται σε υψηλά εισοδήματα. Η κάρτα συνοδεύεται από ένα ειδικό πακέτο προσφορών, στο οποίο περιλαμβάνονται ασφαλιστικές καλύψεις, ταξιδιωτικές υπηρεσίες κλπ.