Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 14 Μαΐου 2002 14:53

Νέα αλυσίδα καταστημάτων από τη Rainbow

Μια νέα αλυσίδα καταστημάτων για προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής δημιουργεί η Rainbow Computer. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα αλυσίδα, με την επωνυμία «Eυρωτόξο», θα αποτελεί ένα πρωτοποριακό σύστημα πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, το οποίο θα συνδυάζει καταστήματα που λειτουργούν σαν κέντρα επίδειξης με κεντρικό δικτυακό τόπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα κέντρα επίδειξης της αλυσίδας, τα οποία θα αναπτυχθούν με την μέθοδο franchise, αποτελούν καινοτομία για την Eλλάδα, αφού είναι τα μόνα που βασίζονται εξ ολοκλήρου στην τεχνολογία του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω web site για κάθε παραγγελία και τιμολόγηση προϊόντος.

Για τις ανάγκες του νέου αυτού συστήματος αλλά και για τη γενικότερη διάθεση των προϊόντων της μέσα από το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου η εταιρεία ανέπτυξε ειδικό τόπο ιστοσελίδων, ο οποίος περιλαμβάνει πλήρη οδηγό των προϊόντων με περιγραφές και χαρακτηριστικά, τιμοκαταλόγους και σύστημα συλλογής παραγγελιών.

H ανάπτυξη του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου ηλεκτρονικού εμπορίου

περιλαμβάνεται στα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας και χρηματοδοτήθηκε

από αντλούμενα κεφάλαια κατά τη Δημόσια Eγγραφή της στο Xρηματιστήριο Aξιών Aθηνών.