Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2002 15:50

Με νέο εταιρικό προφίλ η Hellas Flying Dolphins

Το ανανεωμένο εταιρικό της προφίλ καθώς και τις νέες υπηρεσίες και συνεργασίες της παρουσίασε σήμερα η Hellas Flying Dolphins με την ευκαιρία της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου.

Στην εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ταξιδιωτικοί πράκτορες, στελέχη διαφημιστικών εταιρειών και στενοί συνεργάτες της εταιρείας, παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν ειδικότερα:

-Το νέο εταιρικό προφίλ, με έμφαση στα νέα λογότυπα και χρώματα, στην ανανέωση της ιστοσελίδας καθώς και στη διαφημιστική καμπάνια για το 2002.

-Η δέσμευση της εταιρείας για εφαρμογή πολιτικής ποιότητας, που υλοποιείται μετά από την πιστοποίηση της εταιρείας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001.

-Τα νέα δρομολόγια και υπηρεσίες, με έμφαση στο δρομολόγιο του Flyingcat 4 από Ηράκλειο για Κυκλάδες, στο ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο του Flyingcat 3, στη λειτουργία του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών (Customer Service) καθώς και στη νέα υπηρεσία, «HFD Holidays», που αποτελεί συνδυασμό ακτοπλοϊκής μεταφοράς και διαμονής σε ξενοδοχείο.

-Οι νέες συνεργασίες, με έμφαση στην συνεργασία με την High Media για την εταιρική έκδοση "ΠΕΛΑΓΟΣ", στην συνεργασία με την Dynamic Visa του ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος και στην συνεργασία με τον Μ. Τσέλιο στο σχεδιασμό των νέων στολών προσωπικού ξηράς και θάλασσας.

Με την ευκαιρία αυτή, η Hellas Flying Dolphins, υπογράμμισε τη δυναμική της παρουσία στον ακτοπλοϊκό χώρο και την συνεχή προσπάθειά της για ανανέωση και αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών της.