Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2002 17:13

Εγκρίθηκε η εισαγωγή της "Γιαγκίτσης" στην Παράλληλη του ΧΑΑ

Το δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το ενημερωτικό δελτίο της κάτωθι εταιρείας για την εισαγωγή των μετοχών της προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών:

– «ΓΙΑΓΚΙΤΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ» για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑΑ.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε:

– Η εταιρεία «ΓΙΑΓΚΙΤΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ» θα διαθέσει 1.140.000 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές με δημόσια εγγραφή.

To δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση τo ενημερωτικό δελτίο της κάτωθι εταιρείας :

– «EMΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε.» για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε :

– Η εταιρεία «ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε.» προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 24.180.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ως εξής : 9.672.000 νέες μετοχές θα διατεθούν με δικαίωμα προτίμησης στους παλαιούς μετόχους και τιμή διάθεσης 0,74 ευρώ ανά μετοχή με αναλογία 2 νέων μετοχών για κάθε 2 παλαιές κοινές ή προνομιούχες και 14.508.000 νέες μετοχές με περιορισμό του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων για το υπόλοιπο τμήμα της αύξησης υπέρ στρατηγικού επενδυτή και τιμή διάθεσης 0,80 ευρώ ανά μετοχή.

Επίσης το δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση, στην Κύρια Αγορά, των 42.800.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ ΑΕ»

– Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 19.968 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών από μετατροπή χρεογράφων της «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ».