Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 14:58

Eurobank: «Ανέπαφες συναλλαγές» μέσω των MasterCard PayPass

Τη σειρά νέων καρτών MasterCard PayPass οι οποίες ενσωματώνουν την τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών και έχουν αρχίσει να διατίθενται από την Eurobank, παρουσίασαν η MasterCard και η Eurobank στο πλαίσιο της νέας τους συνεργασίας.

Τη σειρά νέων καρτών MasterCard PayPass οι οποίες ενσωματώνουν την τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών και έχουν αρχίσει να διατίθενται από την Eurobank, παρουσίασαν η MasterCard και η Eurobank στο πλαίσιο της νέας τους συνεργασίας. Οι νέες κάρτες γίνονται αποδεκτές σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των καρτών αυτών θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις αγορές πλησιάζοντας απλώς την κάρτα τους στα ειδικά τερματικά αποδοχής καρτών. Για πληρωμές έως 25 ευρώ δεν απαιτείται η χρήση PIN ή υπογραφής. Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, τα ενσωματωμένα καινοτόμα χαρακτηριστικά της νέας τεχνολογίας MasterCard PayPass ενισχύουν την ασφάλεια των συναλλαγών, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες υποκλοπής προσωπικών δεδομένων.