Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2002 11:23

ΧΑΑ-Εταιρικές πράξεις

ALPHA TRUST ΩΡΙΩΝ Δ.Α.Ε.Ε.Χ.

Παύει η διαπραγμάτευση των 22.500.000 (ΚΑ) μετοχών της εταιρίας ALPHA TRUST ΩΡΙΩΝ Δ.Α.Ε.Ε.Χ. και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του Χ.Α.Α., προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες (ΚΟ) μετοχές. Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων (ΚΟ) μετοχών ορίζεται η 5/7/2002.

KΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας KΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,60 Ευρώ (από 0,5869 ευρώ).

ΕΛΑΪΣ Α.Ε. ΕΛΑΙΟΥΡΓ. ΕΠΙΧ.

Οι μετοχές της εταιρίας ΕΛΑΪΣ Α.Ε. ΕΛΑΙΟΥΡΓ. ΕΠΙΧ. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία 1,77 Ευρώ (από 1,69 Ευρώ).

ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.

Παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων (ΚΛΩΚΔ, ΚΛΩΠΔ) της εταιρίας ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του Χ.Α.Α. Η ημερομηνία λήξης της άσκησης του δικαιώματος έχει οριστεί η 3/7/2002.

ΝΤΕΣΠΕΚ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας ΝΤΕΣΠΕΚ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα επωνυμία ΝΤΕΣΠΕΚ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και διακριτικό τίτλο DESPEC TECHNOLOGY HOLDINGS S.A..

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΒΕΕΑ-ΔΡΟΜΕΑΣ

Οι μετοχές της εταιρίας ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΒΕΕΑ-ΔΡΟΜΕΑΣ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 10 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές.

ΦΟΙΝΙΞ ΜΕΤΡΟΛΑΪΦ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α.Α. οι 7.142.116 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΦΟΙΝΙΞ ΜΕΤΡΟΛΑΪΦ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας METROLIFE ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΑΕΖ. Αύξηση ονομαστικής αξίας μετοχής σε ΕΥΡΩ 2,06 (από ΕΥΡΩ 0,45). Αλλαγή επωνυμίας σε ΦΟΙΝΙΞ ΜΕΤΡΟΛΑΪΦ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Στις 28/6/2002, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α.Α. ανέρχεται σε 30.778.528 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας ΕΥΡΩ 2,06.