Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2002 16:53

Εκτιμήσεις για ενίσχυση των εταιρειών Πουλιάδη το 2003

Σημαντική ενίσχυση της οικονομικής πορείας των εταιρειών του ομίλου Πουλιάδη προβλέπει η διοίκηση του κατά το 2003, λόγω της συμμετοχής τους σε έργα υποδομής μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.

Αυτό επισημάνθηκε στη σημερινή τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας, ενώ όσον αφορά το Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα το "πακέτο" έργων που σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης θα ξεκινήσει τον Ιούλιο και θα συνεχιστεί το Σεπτέμβριο και το Δεκέμβριο του 2002 αναμένεται να οδηγήσει σταδιακά σε αναστροφή του κλίματος.

Η επιτάχυνση των δράσεων του Γ' ΚΠΣ, υπογραμμίστηκε, ότι ενισχύει ιδιαίτερα τη δυναμική των εταιρειών Q&R και PC Systems.

Εντός των προσεχών μηνών ολοκληρώνεται, όπως τονίστηκε, η απορρόφηση της VDDG από τη Despec Technology Holdings. Η νέα εταιρεία θα διαθέτει πλειοψηφικές συμμετοχές σε εταιρείες παραγωγής και διανομής αναλωσίμων προϊόντων πληροφορικής, και αποθήκευσης εικόνας και ήχου σε πάνω από 25 χώρες.

Η παρουσία του Πουλιάδη στο εξωτερικό ενισχύεται από τη διεθνή διεύρυνση των δραστηριοτήτων της Q&R. Eιδικότερα, η εταιρεία, μετά την εισαγωγή της στο ΧΑΑ έχει αναπτύξει δραστηριότητες στην Πολωνία, την Τσεχία, το Βέλγιο, και το Λουξεμβούργο.

Τέλος, η Despec Multimedia θα πραγματοποιήσει από 3 έως 5 Ιουλίου την δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή της στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑΑ.