Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2002 17:52

Στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων η McDonald's Ηellas

Οι Ελληνικοί Ολυμπιακοί Αγώνες «αναβιώνουν» στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου McDonald's στο Μαρούσι, όπου κυριαρχούν εικόνες από την Αρχαία Ολυμπία.

Το εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, έχει έκταση 295 τ.μ. και χωρητικότητα συνολικά 163 ατόμων, ενώ η επένδυση έφθασε τα 200.000 ευρώ.

Με την πρωτοβουλία αυτή, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η ΜcDonald's Hellas θεωρεί και δικό της καθήκον να υπενθυμίζει στους ξένους επισκέπτες την καταγωγή της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης. Σημειώνεται ότι η McDonald's είναι επίσημος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1976.

Τα νέα καταστήματα της εταιρείας, όπως υπογραμμίζεται, ανταποκρίνονται με συνέπεια στις υψηλές απαιτήσεις των ελλήνων καταναλωτών για ποιότητα, αυθεντικότητα, και άψογη εξυπηρέτηση, ενώ παράλληλα συμβάλλουν σημαντικά στην υλοποίηση της στρατηγικής δέσμευσης της διοίκησης της McDonald's Hellas για διπλασιασμό του δικτύου της.

Στο πλαίσιο αυτό λειτούργησε πρόσφατα στο N. Ηράκλειο νέο κατάστημα, το οποίο έχει συνολική έκταση 460 τ.μ. και χωρητικότητα 300 καθισμάτων. Η συνολική επένδυση έφθασε τα 580.000 ευρώ.