Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 14:37

Νέα διευθύνουσα σύμβουλος στη Microsoft Ελλάς η Π. Αντωνάκου

Η κ. Πέγκυ Αντωνάκου αναλαμβάνει από σήμερα νέα διευθύνουσα σύμβουλος στη Microsoft Ελλάς.

Η κ. Πέγκυ Αντωνάκου αναλαμβάνει από σήμερα νέα διευθύνουσα σύμβουλος στη Microsoft Ελλάς.

Η κ. Αντωνάκου εντάχθηκε στο δυναμικό της Microsoft Ελλάς το Φεβρουάριο του 2012 και μέχρι σήμερα είχε τη Διεύθυνση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, καθώς και τη διαχείριση του οικοσυστήματος των Συνεργατών της εταιρείας με στόχο την αποδοτικότερη αξιοποίηση των λύσεων της Microsoft.

«Είναι σημαντική τιμή και μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω τα ηνία της Microsoft Ελλάς σε μια κρίσιμη συγκυρία, τόσο για τη χώρα όσο και για την εταιρία μας», δήλωσε η κ. Αντωνάκου για την ανάληψη της νέας της θέσης.

Παράλληλα, ο Ernst-Jan Stigter, μετά από 13 χρόνια στον οργανισμό της Μicrosoft και με ισχυρό ιστορικό σε πολλαπλές διοικητικές θέσεις τόσο στις Πωλήσεις όσο και στο Marketing, αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου της Microsoft Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, με ευθύνη για το σύνολο των Πωλήσεων, Marketing και Υπηρεσιών της εταιρείας, στις χώρες αυτές.

Ο κ. Stigter διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Ελλάς τα τελευταία 2,5 χρόνια, λανσάροντας στην ελληνική αγορά το καινοτόμο εργασιακό μοντέλο New World of Work, ενώ εξασφάλισε την καλή πορεία των πωλήσεων της εταιρείας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα.