Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2002 17:41

ΧΑΑ - Γενικές συνελεύσεις

ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 24/7/2002, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στην Αθήνα (οδός Γ. Σισίνη 3), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση της απόσχισης του κλάδου των τεχνικών έργων της ΔΙΕΚΑΤ ΑΤΕ και του σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και Απόσχισης και Αναδοχής Κλάδων με απορρόφηση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 – 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και 1 – 5 του Ν. 2166/1993, από την εταιρία ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.: α) των εταιριών ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., ΣΚΟΡΔΑΛΟΣ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Τ.Ε. και β) των κλάδων των τεχνικών έργων των εταιριών ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε., ΔΙΕΚΑΤ ΑΤΕ, καθώς και έγκριση της λογιστικής κατάστασης απόσχισης του κλάδου των τεχνικών έργων της εταιρίας ΔΙΕΚΑΤ ΑΤΕ της 31/1/2002, της επεξηγηματικής έκθεσης του Δ.Σ. και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της σχετικής συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης απόσχισης και αναδοχής κλάδου, ως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς τον σκοπό αυτό. 2. Εγκριση των μέχρι σήμερα διενεργηθεισών πράξεων, ενεργειών ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Δ.Σ. της εταιρίας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής για τους σκοπούς της κατά τα ως άνω συγχώνευσης του αποσχιζόμενου κλάδου τεχνικών έργων της εταιρίας. 3. Τροποποίηση του άρθρου 4 (που αφορά τον σκοπό) του καταστατικού της εταιρίας.

ΑΤΕ ΓΝΩΜΩΝ

Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 24/7/2002, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, στα γραφεία της εταιρίας στην οδό Αμαλιάδος 15 και Καλαβρύτων στην Νέα Κηφισιά Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών: ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΡΩΝΙΣ Α.Ε., ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Α.Ε., ΑΛΦΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΜΕΤΡΙΚ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και ΚΑΣΤΑΤ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ από την εταιρία ΑΤΕ ΓΝΩΜΩΝ και έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης. 2. Εγκριση της έκθεσης του Δ.Σ. επί του σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης. Εγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων και ενεργειών του Δ.Σ. και των εκπροσώπων της εταιρίας σχετικά με τη συγχώνευση. 3. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης σύμβασης συγχώνευσης και για τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης που είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης. 4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των ευρώ 14.578.366,80 λόγω της συγχώνευσης με κεφαλαιοποίηση του εισφερόμενου κεφαλαίου των απορροφούμενων εταιριών ποσού ευρώ 14.578.366,73 και με κεφαλαιοποίηση εκτάκτου φορολογημένου αποθεματικού της εταιρίας ποσού ευρώ 0,07. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας. Χορήγηση εντολής προς το Δ.Σ. να αποφασίσει για τη διάθεση και τακτοποίηση με αγορά ή πώληση κατά περίπτωση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων. 5. Τροποποίηση των άρθρων 1, 2, 11, 13, 16, 17, 20 και 21 του καταστατικού της εταιρίας και κωδικοποίηση του σε ενιαίο κείμενο.

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 24/7/2002, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρίας Χειμάρρας 5, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Θέσπιση προγράμματος διαθέσεως μετοχών στα μέλη του Δ.Σ. και στο προσωπικό της εταιρίας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/20, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 16 παρ. 2 του Ν. 2919/2001. 2. Τροποποίηση του άρθρου 2, που αφορά τον σκοπό και κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας.

ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Β’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 25/7/2002, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Πλατεία Φιλικής εταιρίας 14, Αθήνα, 4ος όροφος, με θέμα ημερησίας διάταξης: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, με σκοπό την διαγραφή ζημιών προηγούμενων χρήσεων και τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρίας.