Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011 11:39

Newsphone Ελλάς: Πρόθεση προσβολής δικαστικής απόφασης

Την απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Αθηνών σχετικά με την αγωγή που έχει καταθέσει η Newsphone Ελλάς εναντίον του ελληνικού δημοσίου και του ΟΓΑ προτίθεται να προσβάλει με Αναίρεση Ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας η εταιρεία.

Την απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Αθηνών σχετικά με την αγωγή που έχει καταθέσει η Newsphone Ελλάς εναντίον του ελληνικού δημοσίου και του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων προτίθεται να προσβάλει με Αναίρεση Ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας η εταιρεία.

Διευκρινίζεται ότι το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Αθηνών εξέδωσε απόφαση η οποία δέχεται εν μέρει την αγωγή, κατά το μέρος που στρέφεται κατά του ελληνικού δημοσίου και αναγνωρίζει την υποχρέωσή του να καταβάλει στην Newsphone Ελλάς το ποσό των 369.165,63 ευρώ, ως τον αναλογούντα Φ.Π.Α. επί του ποσού που εκδικάστηκε κατόπιν της 457/30.12.2005 αγωγής της εταιρείας, απορρίπτοντας την αγωγή κατά τα λοιπά.

«Η εταιρεία προτίθεται να προσβάλει με Αναίρεση Ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας την ανωτέρω απόφαση», επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση.