Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2011 15:05

Νέος CEO στην Creta Farms USA

Την πρόσληψη του κ. Tim Roush στη θέση του CEO της αμερικανικής θυγατρικής του ανακοίνωσε ο Όμιλος Creta Farms. Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος εξαγόρασε τον περασμένο Οκτώβριο το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Creta Farms USA LLC.

Την πρόσληψη του κ. Tim Roush στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου (CEO) της αμερικανικής θυγατρικής του ανακοίνωσε ο Όμιλος Creta Farms.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος εξαγόρασε τον περασμένο Οκτώβριο το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας Creta Farms USA LLC.

Ο κ. Roush ήταν μέχρι πρότινος, και επί πέντε έτη, ο CEO του lunch & dinner business unit της εταιρείας Sara Lee.

«Με τα προϊόντα που συνδυάζουν την νόστιμη γεύση και την υγιεινή διατροφή να κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην Αμερική, η Creta Farms είναι απολύτως έτοιμη να προσφέρει στον Αμερικανό καταναλωτή τα ιδανικά προϊόντα που καλύπτουν πλήρως αυτό το δίπτυχο προϋποθέσεων. Στόχος μας είναι η Creta Farms USA να καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικές εταιρείες του χώρου στα επόμενα 3 χρόνια», δήλωσε ο κ. Roush.

Ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης, αντιπρόεδρος και CEO του Ομίλου ανέφερε από την πλευρά του: «Ο Tim επιλέχθηκε για την αποδεδειγμένη ικανότητά του, βάσει του track record του, να αναπτύσσει τις επιχειρήσεις που αναλαμβάνει. Αυτό το έκανε πριν για τη Sara Lee, εκτοξεύοντας τα προϊόντα της στην πρώτη θέση της αγοράς της Αμερικής, και το ίδιο θα κάνει τώρα με τα προϊόντα της Creta Farms USA. Είναι η κατάλληλη μεταγραφή την κατάλληλη στιγμή».