Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2002 18:47

Τelestet: Aπό τις 7/8 οι υπηρεσίες MMS

Υπηρεσίες MMS (Multimedia Messaging Service) θα προσφέρει από τις 7 Αυγούστου στους πελάτες της η Telestet. Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες της θα έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα που συνδυάζουν έγχρωμη και κινούμενη εικόνα, ήχο και φωτογραφίες, με κείμενο χωρίς περιορισμό λέξεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Telestet, τόσο οι παραπάνω υπηρεσίες όσο και εκείνες που θα προστεθούν στο άμεσο μέλλον θα προσφέρονται δωρεάν από την εταιρεία σε όλους τους πελάτες της, συνδρομητές με συμβόλαιο και χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας, μέχρι το τέλος του 2002, ώστε να εξοικειωθούν με τη νέα τεχνολογία.

Οι υπηρεσίες MMS της Telestet είναι εμπορικά διαθέσιμες από 7 Αυγούστου, αρχικά με συσκευές Sony Ericsson Τ68i. Οσοι χρήστες προμηθευτούν την φωτογραφική κάμερα Ericsson CommuniCam MCA 20 θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να βγάζουν φωτογραφίες και να τις στέλνουν μέσω της συσκευής τους MMS. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σύντομα αναμένεται να προστεθούν και άλλες συσκευές που θα υποστηρίζουν τις υπηρεσίες MMS της Telestet.