Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2002 10:52

XAA-Eταιρικές πράξεις

ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,30 Ευρώ (από 0,2935 Ευρώ).

ΑΦΟΙ ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΗ Α.Τ.Ε.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκποίησης του Κ.Α.Α., πρόκειται να εκποιηθούν: 2.064 μετοχές της εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΗ Α.Τ.Ε.

ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.

Διαγράφεται από το Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α.Α. το σύμβολο ΔΙΕΚΑΕ και ΙΝΤΚΑΕ λόγω εκποίησης των μετοχών της εταιρίας ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε. και ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.

Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Οι μετοχές της εταιρίας Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία 0,90 Ευρώ (από 0,5869 Ευρώ).

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκποίησης του Κ.Α.Α., πρόκειται να εκποιηθούν: 3.760 μετοχές της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.

Διαγράφεται από το Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α.Α. το σύμβολο ‘ΙΝΤΚΑΕ’ λόγω εκποίησης των μετοχών της εταιρίας ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.

ΝΤΕΣΠΕΚ ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας ΝΤΕΣΠΕΚ ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με μέγιστο όριο ημερήσιας διακύμανσης της τιμής κλιμακούμενο ως εξής: πρώτο όριο +12% το οποίο, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, επεκτείνεται σε +18%, αντίστοιχα.

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,92 Ευρώ (από 0,8804 Ευρώ).