Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 12:42

Συνάντηση Αντ. Σαμαρά με τον προεδρείο της ΕΕΕ

Για συνεχείς ερασιτεχνισμούς και ατυχείς πειραματισμούς στον τομέα της Ναυτιλίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκης σε δηλώσεις του μετά τη χθεσινή συνάντηση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά με το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Για συνεχείς ερασιτεχνισμούς και ατυχείς πειραματισμούς στον τομέα της Ναυτιλίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκης σε δηλώσεις του μετά τη χθεσινή συνάντηση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Ε.Ε.Ε) .

«Το ΠΑΣΟΚ, με την πολιτική του, τους στερεί τη δυνατότητα για ένα ενιαίο και σταθερό θεσμικό πλαίσιο. Διακυβεύει αδικαιολόγητα έναν από τους πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας, σε μια εποχή όπου οφείλουμε να επενδύουμε στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα», τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης και έκανε λόγο για εύλογους προβληματισμούς από τηνπλευρά της Ενωσης.

«Εμείς», κατέληξε, «ως Νέα Δημοκρατία μοιραζόμαστε την εύλογη ανησυχία τους. Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην απόσχιση του Λιμενικού Σώματος από την Εμπορική μας Ναυτιλία και δεσμευόμαστε για την επανασύνδεσή του με αυτή».