Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 11:31

Παράταση έως 24/3 για τη θέση του προέδρου της ΜΟΔ

Εως και την Πέμπτη 24 Μαρτίου παρατάθηκε η ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του ποέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (Μ.Ο.Δ.) Α.Ε.

Εως και την Πέμπτη 24 Μαρτίου παρέτεινε το υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας την ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του ποέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Μονάδας Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (Μ.Ο.Δ.) Α.Ε., που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 7 του καταστατικού της, όπως αυτό τροποποιήθηκε και κωδικοποιήθηκε σε ενιαίο κείμενο με το άρθρο 33 του Ν. 3614/2007 (ΦΕΚ Α’ 267/03.12.2007).

Η θητεία του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Μ.Ο.Δ. Α.Ε. είναι τριετής και τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη της θέσης είναι η κατοχή πτυχίου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής στο γνωστικό αντικείμενο της Νομικής η Οικονομικής Επιστήμης και εμπειρία σε θέση ευθύνης και απαιτήσεων στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα.

Οι υποψήφιοι για την πλήρωση της θέσης του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Μ.Ο.Δ. Α.Ε. θα πρέπει επιπροσθέτως να έχουν τα κάτωθι προσόντα:

α) Ελληνική Ιθαγένεια

β) Αριστη γνώση της Αγγλικής. Η καλή γνώση μιας επιπλέον ξένης γλώσσας θα συνεκτιμηθεί.

γ) Σημαντική γνώση της διαχείρισης και ελέγχου κοινοτικών πόρων καθώς και των διαδικασιών της ΕΕ

Για την πλήρωση της θέσης θα συνεκτιμηθεί επίσης, η κατοχή μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο της οικονομικής και νομικής επιστήμης καθώς και της οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.

Εξυπακούεται εξάλλου ότι οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν εντός της αρχικής προθεσμίας είναι έγκυρες και δεν συντρέχει κανένας λόγος νέας υποβολής από όσους έχουν ήδη λάβει μέρος στη διαδικασία.