Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2002 05:02

Η ατζέντα της εβδομάδας (26/8-30/8 2002)

Δευτέρα, 26 Αυγούστου

Ελλάδα

- Για τα θέματα της ελληνικής προεδρίας θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών Γ.Παπανδρέου και του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Αν.Γιαννίτση.

Ευρώπη

- Ανακοίνωση για τό κόστος εισαγωγών στη Γερμανία τον Ιούλιο

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του Εθνικού Συνδέσμου Κτηματομεσιτών για τις πωλήσεις υφισταμένων κατοικιών τον Ιούλιο και ανακοίνωση του υπουργείου Εμπορίου για τις πωλήσεις νέων κατοικιών τον ίδιο μήνα.

Τρίτη, 27 Αυγούστου

Ελλάδα

- Στις 09:45 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την ελληνίδα επίτροπο Αννα Διαμαντοπούλου, στις 10:30 με τον υπουργό Παιδείας Πέτρου Ευθυμίου, στις 12:00 θα προεδρεύσει διυπουργικής επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ λίγο πριν θα συναντηθεί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου. Στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Γιουγκοσλαβικής κυβέρνησης, και στις 19:30 με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.

- Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, θα επισκεφθεί το

προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών.

ΗΠΑ

- Παραγγελίες διαρκών καταναλωτικών ειδών τον Ιούλιο.

- Tο Conference Board γνωστοποιεί τον Δείκτη Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης.

- Αποτελέσματα τριμήνου της Hewlett-Packard μετά το κλείσιμο της Wall.

Τετάρτη, 28 Αυγούστου

Ελλάδα

- Στις 10:00 ο κ. Σημίτης θα συναντηθεί με τους υπουργούς Χριστοδουλάκη, Φλωρίδη και Φωτιάδη, για τα θέματα των φοροαπαλλαγών, και στις 13:00 με τον υπουργό Δημόσιας Διοίκησης Κώστα Σκανδαλίδη.

- Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια στις 2 μ.μ.

Πέμπτη, 29 Αυγούστου

Ελλάδα

- Στις 10:00 ο κ.Σημίτης θα προεδρεύσει του υπουργικού Συμβουλίου για τα θέματα της παιδείας, στις 19:00 θα συναντηθεί με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη και στις 19:30 θα προεδρεύσει σύσκεψης του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης.

- Η ALTEC ABEE θα δημοσιεύσει τις οικονομικές καταστάσεις, εταιρικές και ενοποιημένες, του α' εξαμήνου 2002.

Παρασκευή, 30 Αυγούστου

Ελλάδα

- Στις 10:00 ο κ.Σημίτης θα συναντηθεί με το προεδρείο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και στις 11:30 με τους Γραμματείς Περιφέρειας Βορείου Ελλάδας.

ΗΠΑ

- Δημοσιοποίηση του Δείκτη Υπευθύνων Προμηθειών για το μήνα Αύγουστο.