Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011 13:14

Χ.Λαζαρίδης: Η συναίνεση δεν μπορεί να είναι μερική

Οι τέσσερις από τις προτάσεις της ΝΔ που φαίνεται να υιοθετεί το ΠΑΣΟΚ είχαν γίνει και πέρυσι, «αλλά τότε μας λέγανε Χάρι Πότερ», παρατήρησε ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, Χρύσανθος Λαζαρίδης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να κάνει αυτά που λεει η ΝΔ, «με το χειρότερο δυνατό τρόπο».

Η συναίνεση δεν μπορεί να είναι μερική, διεμήνυσε ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, Χρύσανθος Λαζαρίδης, αναφερόμενος στο απόηχο των χθεσινών εξαγγελιών του κ. Σαμαρά στο Ζάππειο.

Σε δηλώσεις του στον Real FΜ, ο κ. Λαζαρίδης διευκρίνισε ότι οι τέσσερις από τις προτάσεις της ΝΔ που φαίνεται να υιοθετεί το ΠΑΣΟΚ είχαν γίνει και πέρυσι, «αλλά τότε μας λέγανε Χάρι Πότερ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, προσπαθεί να κάνει αυτά που λεει η ΝΔ, «με τον χειρότερο δυνατό τρόπο».

Όσον αφορά εξάλλου τη δήλωση του Γ. Καρατζαφέρη που διεκδίκησε την πατρότητα των προτάσεων της ΝΔ, ο κ. Λαζαρίδης αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «η επιτυχία έχει πολλούς πατεράδες, η αποτυχία έναν», ενώ κάλεσε την Ντόρα Μπακογιάννη να διαβάσει προσεκτικά τις προτάσεις και να μην αδικεί τον εαυτό της αντιδρώντας.

Τέλος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, κανείς δεν μπορεί να πείσει κάποιον που δεν θέλει να πειστεί για τις προθέσεις της ΝΔ, ωστόσο, όπως σημείωσε, είναι η πρώτη φορά που κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει σχέδιο πλήρως κοστολογημένο, αναλαμβάνοντας το ρίσκο που ενέχει μία τέτοια κίνηση.