Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2011 13:26

ΣΥΝ: Ψεύτικες υποσχέσεις για τους ημιυπαίθριους

«Η κυβέρνηση βαδίζει χωρίς σχέδιο και προοπτική και με συνεχείς αντικρουόμενες ενέργειες εγκλωβίζει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς στην οικονομική αβεβαιότητα και τη ζωή στην ανασφάλεια», παρατηρεί ο ΣΥΝ με αφορμή νέα εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που φέρνει νέους φόρους για όσους «τακτοποίησαν» του ημιυπαίθριους.

«Η κυβέρνηση βαδίζει χωρίς σχέδιο και προοπτική και με συνεχείς αντικρουόμενες ενέργειες εγκλωβίζει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς στην οικονομική αβεβαιότητα και τη ζωή στην ανασφάλεια», παρατηρεί ο ΣΥΝ με αφορμή νέα εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που φέρνει νέους φόρους για όσους «τακτοποίησαν» του ημιυπαίθριους http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1985988 .

Οπως αναφέρει, «η κυβέρνηση προχώρησε στην τακτοποίηση των ημιυπαίθριων και εγκλώβισε περίπου 600 χιλιάδες πολίτες με υποσχέσεις φορολογικής αμνηστίας και μη αλλαγή καθεστώτος φορολόγησης».

«Παρά τις υποσχέσεις», συμπληρώνει ο Συνασπισμός, «με πρόσφατη εγκύκλιο το υπουργείο Οικονομικών επιβάλλει επιπρόσθετους φόρους στους ημιυπαίθριους, που έχουν δηλωθεί μετατρέποντας τους 600 χιλιάδες πολίτες σε μια μόνιμη πηγή εσόδων».