Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 14:18

Αλουμίνιον: Νέος πρόεδρος του δ.σ. ο Σπ. Κασδάς

Την αποχώρηση του Ιάσονα Στράτου από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αλουμίνιον ΑΕ ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος Μυτιληναίος. Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. ορίστηκε ο Σπύρος Κασδάς.

Την αποχώρηση του Ιάσονα Στράτου από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αλουμίνιον ΑΕ ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος Μυτιληναίος.

Ο κ. Στράτος κατείχε τη θέση αυτή στη θυγατρική του ομίλου Μυτιληναίος τα τελευταία 11 χρόνια.

«Σαν ελάχιστο δείγμα εκτίμησης της προσφοράς του Ι. Στράτου, η Διοίκηση του Ομίλου Μυτιληναίος πρότεινε την παραμονή του ως Ισόβιου Επίτιμου Προέδρου της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε., η οποία και έγινε αποδεκτή», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. ορίστηκε ο Σπύρος Κασδάς, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Αλουμίνιον ΑΕ το 1969, ασκώντας διαδοχικά καθήκοντα Διευθυντή Παραγωγής Αλουμινίου, Διευθυντή Έρευνας Πρωτογενούς Αλουμινίου του Ομίλου Pechiney στη Γαλλία.

Από τη νέα του θέση ο κ. Κασδάς θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Αλουμίνιον, αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία του που πηγάζει από 40 χρόνια εργασίας και προσφοράς στον κλάδο του αλουμινίου, επισημαίνει ο όμιλος.