Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2002 18:48

Η Diamond's Ltd στο πρώτο προολυμπιακό test event

Με επιτυχία ανταποκρίθηκε η Diamond's Ltd, εταιρεία παροχής υπηρεσιών yachting και τουρισμού, στην Athens 2002 Regata, στο πρώτο προολυμπιακό test event, που διοργανώθηκε από τις 6 μέχρι τις 23 Αυγούστου 2002 στον Αγιο Κοσμά.

Η Diamonds Ltd, ως ανάδοχος στον προκηρυχθέντα διαγωνισμό, παρείχε 35 πλαστικά και 35 φουσκωτά σκάφη και επτά μηχανοκίνητα τύπου: Mother boat, Rescue, Harbor, καθώς επίσης τέσσερα ιστιοπλοϊκά για την Επιτροπή των Αγώνων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στρατηγική επιλογή της εταιρείας αποτελεί -εκτός από την περαιτέρω επέκταση της δραστηριοποίησής της στον τομέα του yachting brokerage- η δυναμική είσοδός της στον τομέα της παροχής τουριστικών υπηρεσιών.

Η Diamond's Ltd, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της, στο πλαίσιο της στρατηγικής προώθησης, νέων, καινοτόμων προϊόντων, εντάσσει και την προώθηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων κρουαζιέρων υψηλών ποιοτικών απαιτήσεων με τα αξιόπλοα και πολυτελή σκάφη της.

Η εν λόγω εταιρεία αντιπροσωπεύει επίσης στην Ελλάδα εταιρείες παγκοσμίου κύρους όπως: J-BOATS, NAUTICA INTERNATIONAL INC, BETEAUX ΒOUTEMY, PHILEAS, ZEPPELLIN κ.ά.