Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011 20:58

Προς πρόσθετη νομοθετική παρέμβαση για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια

Πρόσθετη νομοθετική παρέμβαση για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια -τυχερά και μη- προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, επισημαίνοντας πως η ρύθμιση, η οποία περιέχεται στο πολυνομοσχέδιο δεν συνιστά ολοκληρωμένη πολιτική στον συγκεκριμένο χώρο.

Πρόσθετη νομοθετική παρέμβαση για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια -τυχερά και μη- προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, επισημαίνοντας πως η ρύθμιση η οποία περιέχεται στο πολυνομοσχέδιο δεν συνιστά ολοκληρωμένη πολιτική στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο κ. Οικονόμου απάντησε με αυτόν τον τρόπο στην πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Βάσω Παπανδρέου, η οποία νωρίτερα κατά την εξέταση του πολυνομοσχεδίου τοποθετήθηκε αρνητικά για την ρύθμιση λέγοντας πως τάσσεται εναντίον της γενίκευσης του τζόγου και προσθέτοντας πως είναι επιβεβλημένος ο έλεγχος.

Ακόμη ο κ. Οικονόμου κατέθεσε στην Επιτροπή τριάντα τροποποιήσεις στο πολυνομοσχέδιο, που, όπως είπε, είναι απόρροια των εποικοδομητικών παρατηρήσεων βουλευτών.

Ενστάσεις και παρατηρήσεις επί άλλων ζητημάτων που περιέχονται στο πολυνομοσχέδιο διατύπωσαν και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.