Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2002 11:32

Συνεργασία Hellas On Line με ΕΠΟ

Ξεκινά και επισήμως η συνεργασία ανάμεσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠ) και την Hellas On Line, εταιρεία του ομίλου EFG Eurobank Ergasias.

Η εν λόγω συνεργασία περιλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες με κύριο στόχο την ανάδειξη και προβολή στο Internet του ελληνικού ποδοσφαίρου και των δραστηριοτήτων της ΕΠΟ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Hellas On Line, αφετηρία της συνεργασίας θα αποτελέσει η δημιουργία ενημερωτικού και προωθητικού κόμβου στο διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, στόχος είναι η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που παρέχει το Internet ώς μέσο, για την ενημέρωση των δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας, τη δημιουργία online ποδοσφαιρικής κοινότητας, αλλά και τη διοχέτευση και ροή των πληροφοριών και νέων της Ομοσπονδίας στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, στον τύπο και στο ευρύ κοινό.

Απώτερος στόχος είναι η παροχή ολοκληρωμένων και πρωτοποριακών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που θα βασίζονται στην τεχνογνωσία της Hellas On Line, μέσα από καινοτόμες εφαρμογές της νέας τεχνολογίας.

Η δημιουργία του νέου κόμβου της ΕΠΟ έχει την έγκριση και την υποστήριξη της UEFA και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ανταλλαγή πληροφόρησης με το επίσημο site της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας.