Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2002 13:44

Η OTEnet στην Ιnfosystem 2002

Στη 16η Διεθνή Έκθεση Πληροφορικής, Infosystem 2002, που διοργανώνεται από την HELEXPO, από 3 έως και 6 Οκτωβρίου 2002 (Περίπτερο 10, Stand 12) θα συμμετάσχει

η OTEnet

Οι επισκέπτες του περιπτέρου, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την εφαρμογή της υπηρεσίας, που αναπτύσσει η ΟΤΕnet σε συνεργασία με την εταιρία Media Communications (MCOM), για τη ζωντανή και κατ' απαίτηση (on demand) μετάδοση περιεχομένου video-audio μέσω Internet.

Επιπλέον, τα στελέχη της OTEnet θα παρέχουν πληροφόρηση για όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία τόσο στους οικιακούς χρήστες, όσο και στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν και να διαπιστώσουν την ευελιξία και τα πλεονεκτήματα μιας σειράς επιχειρηματικών λύσεων όπως οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής τηλεδιάσκεψης, τα VPNs, η δημιουργία εταιρικών πυλών κ.ά.

Στο περίπτερο της OTEnet θα παρουσιάζονται και οι δύο θυγατρικές της εταιρείες: η Travel.gr η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας μέσω Διαδικτύου και η Voice@NET η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία Voice Over Internet Protocol (VoIP) για την παροχή υπηρεσιών φωνητικής επικοινωνίας μέσω Internet σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Επίσης, οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση 20% που θα γίνεται σε όσους αποκτήσουν νέα ή ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσά ΟΤΕnet dial up σύνδεσή τους, ενώ αυτόματα θα θέτουν υποψηφιότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό που κληρώνει πλούσια δώρα.