Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 13:11

Ανησυχία Κυρ. Μητσοτάκη για την τύχη των πόρων του Πράσινου Ταμείου

Την ανησυχία του για την τύχη των πόρων του Πράσινου Ταμείου εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση, σήμερα, στη Βουλή σχετικής επίκαιρης ερώτησής του προς τον υπουργό Περιβάλλοντος.

Την ανησυχία του για την τύχη των πόρων του Πράσινου Ταμείου εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση, σήμερα, στη Βουλή σχετικής επίκαιρης ερώτησής του προς τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Ο τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 39 του τελευταίου πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με το οποίο, όπως αναφέρει, το 95% των πόρων του Πράσινου Ταμείου ενδέχεται να διοχετευτεί στον κρατικό προϋπολογισμό.

«Οι απαντήσεις του κ. Παπακωνσταντίνου δεν με έπεισαν, αντίθετα θα έλεγα ότι επιτείνουν την ανησυχία μου», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής του και πρόσθεσε ότι συνεχίζει να διατηρεί τις έντονες επιφυλάξεις του δεν είναι στους στόχους των υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος «η ουσιαστική κατάργηση του Πράσινου Ταμείου και η μεταφορά των κονδυλίων του στον κρατικό προϋπολογισμό για την κάλυψη των όποιων αστοχιών προκύψουν».