Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010 11:01

ΔΕΗ: Η νέα σύνθεση του δ.σ.

Η σύνθεση του δ.σ. της ΔΕΗ μετά την ανανέωση της θητείας του μέλους του Παναγόπουλου Ιωάννη, εκπροσώπου της Ο.Κ.Ε., και τον ορισμό του μέλους κ. Απόστολου Μπαράτση ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Ανανεώθηκε η θητεία του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ Παναγόπουλου Ιωάννη, εκπροσώπου της Ο.Κ.Ε., με λήξη την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010, όπως ανακοινώθηκε από την Επιχείρηση.

Η σύνθεση του δ.σ. μετά και τον ορισμό του μέλους του Δ.Σ. κ. Απόστολου Μπαράτση ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, έχει ως εξής:

- Ζερβός Αρθούρος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος), Λήξη θητείας του στις 15.12.2012.

- Πετρόπουλος Ευάγγελος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (Μη Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010.

- Αλεξάκης Παναγιώτης, Σύμβουλος (Εκπρόσωπος της Μειοψηφίας - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του στις 17.12.2012.

- Κατσουλάκος Ιωάννης, Σύμβουλος (Εκπρόσωπος της Μειοψηφίας - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του στις 17.12.2012.

- Μαρινίδης Γεώργιος, Σύμβουλος (Μη Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος, Εκπρόσωπος των Εργαζομένων). Λήξη θητείας του στις 25.2.2010.

- Μπαράτσης Απόστολος, Σύμβουλος (Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010.

- Νέλλας Γεώργιος, Σύμβουλος (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010.

- Παναγιωτίδης Ιωάννης, Σύμβουλος (Μη Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος, Εκπρόσωπος των Εργαζομένων). Λήξη θητείας του στις 25.2.2010.

- Παναγόπουλος Ιωάννης, Σύμβουλος (Εκπρόσωπος Ο.Κ.Ε. - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010.

- Πανέτας Κωνσταντίνος, Σύμβουλος (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010.

- Τσαρούχας Ιωάννης, Σύμβουλος (Μη Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος). Λήξη θητείας του την ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2010.