Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010 11:54

Creta Farm: Συγχώνευση θυγατρικών

Τη συγχώνευση των θυγατρικών της «ΤΕΤΟ-ΦΑΡΜΑ Α.Ε.» και «ΦΑΡΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.», με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, ανακοίνωσε η Creta Farm.

Τη συγχώνευση των θυγατρικών της «ΤΕΤΟ-ΦΑΡΜΑ Α.Ε.» και «ΦΑΡΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.», με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, ανακοίνωσε η Creta Farm, στα πλαίσια της στρατηγικής αναδιάρθρωσης του Ομίλου.

Με τη σχεδιαζόμενη συγχώνευση, ο Όμιλος της Creta Farm υλοποιεί ένα μεσομακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης και εκτιμά ότι η ολοκλήρωση της συγχώνευσης θα δράσει θετικά στην ανάπτυξη του Ομίλου επ' ωφελεία των μετόχων, των πελατών και των εργαζομένων της.

Στη σχετική ανακοίνωση, διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με τις από 30.12.2009 αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των προαναφερόμενων εταιρειών, αντικαταστάθηκαν οι από 29.09.2009 αποφάσεις τους σχετικά με την ημερομηνία Ισολογισμού Μετασχηματισμού των συγχωνευομένων εταιρειών, η οποία μετατέθηκε από τις 30.9.2009 στις 31.12.2009.

Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση της έγκρισής της από τις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων των εταιρειών και τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.