Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2002 12:48

Νέο έργο για την European Dynamics από την Ε.Ε.

Με στόχο την ενημέρωση των νέων, η European Dynamics ανέλαβε την υλοποίηση της διαδικτυακής πύλης European Youth Portal, για λογαριασμό της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, το έργο αφορά στη μελέτη καταγραφής των αναγκών των χρηστών, στον καθορισμό της εικαστικής απεικόνισης και της τεχνικής αρχιτεκτονικής και λύσης, στην υλοποίηση πιλοτικής/πρότυπης έκδοσης και στην πλήρη ανάπτυξη και εγκατάσταση του portal στον κεντρικό Europa server της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με τη δημιουργία αυτής της πύλης επιθυμεί να προωθήσει την ενημέρωση των νέων ηλικίας 15 έως 30 ετών, καθώς και όσων συνδέονται με αυτούς (καθηγητές, προπονητές) και σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, σχετικά με τις δραστηριότητες στην Ευρωπαϊκή Ενωση και την προοπτική ενεργής συμμετοχής τους σε αυτές.

Το νέο portal θα αποτελέσει μία ενημερωτική πύλη πρόσβασης σε ένα ευρύ πλήθος πληροφοριών και θα καθοδηγεί τους επισκέπτες, σε πληροφορίες που διατίθενται και σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν εύκολα πληροφορίες και ενδιαφέροντα θέματα στα οποία θα περιλαμβάνονται και δημοσιογραφικές ειδήσεις και θα έχουν την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων μέσω εφαρμογών forum συζητήσεων και υποβολής ερωτήσεων.