Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2002 19:39

Motopark - Mεταβίβαση τριών καταστημάτων στη Μοτοδυναμική

Τρία από τα καταστήματα λιανικής πώλησής της μεταβιβάζει η Motopark AE στη Μοτοδυναμική ΑΕΕ, επίσημη αποκλειστική αντιπροσωπεία της Yamaha Motor Corporation στην Ελλάδα.

Τα καταστήματα σε Αγία Παρασκευή, Αθήνα και Κέρκυρα, τα οποία λειτουργούσαν ως καταστήματα αποκλειστικής πώλησης προϊόντων Yamaha, θα λειτουργήσουν από τις αρχές Νοεμβρίου 2002 ως υποκαταστήματα της Μοτοδυναμικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η απόφαση κρίθηκε αναγκαία από τη διοίκηση της Motopark προκειμένου να εστιάσει στην εμπορία, διανομή και παροχή υπηρεσιών των προϊόντων που εισάγει και διανέμει.

Η Motopark θα διατηρήσει δύο υποκαταστήματα λιανικής πώλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Ν. Κηφισιά θα λειτουργεί από τις αρχές Νοεμβρίου και μονάδα λιανικής πώλησης.

Η Μοτοδυναμική ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων της ΑΕΕ Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης. Δραστηριοποιείται στην αποκλειστική εισαγωγή δικύκλων και μηχανών θαλάσσης Yamaha, καθώς και των σκούτερ ΜΒΚ και αξεσουάρ μοτοσικλέτας Richa και Shark.