Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010 14:40

ΕΒΖ: Παράταση της διάρκειας της εταιρείας για 20 χρόνια

Την παράταση της διάρκειας της εταιρείας για 20 χρόνια, δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2030, ενέκρινε μεταξύ άλλων η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ.

Την παράταση της διάρκειας της εταιρείας για 20 χρόνια, δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2030, ενέκρινε σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ.

Επικυρώθηκε επίσης η εκλογή του προέδρου κ. Χρυσόστομου Γερούκη σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Σταύρου Καλογερόπουλου.

Ακόμη, η Γ.Σ. εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβουλίο, που θα απαρτίζεται από τους κ.κ.: Χρυσόστομο Γερούκη , Αδαμαντίνη Λάζαρη , Λάμπρο Χαραλάμπους, Σπυρίδωνα Κολιάτσα, Αστέριο Ταραζά, Μαρία Τσιακίρη και Κωνστανίνο Μπλιάτσιο.

Ορίστηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 3 του Ν.3016/2002, η κα Μαρία Τσιακίρη και ο κ. Κωνσταντίνος Μπλιάτσιος.

Τέλος, ορίστηκαν τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ως εξής : κ. Σπυρίδων Κολιάτσας, κ. Κωνσταντίνος Μπλιάτσιος και κα Μαρία Τσιακίρη.