Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 14:48

Γ. Παναγόπουλος: Δεν θα στηρίξουμε ένα μη βίωσιμο Ασφαλιστικό

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν σοβαρές αντιδράσεις αν το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό «δεν είναι δίκαιο, βιώσιμο και κοινωνικά αποτελεσματικό» εξέφρασε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν σοβαρές αντιδράσεις αν το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό «δεν είναι δίκαιο, βιώσιμο και κοινωνικά αποτελεσματικό» εξέφρασε μιλώντας στο ρ/σ Θέμα 9,89 ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

Αναφερόμενος στην επερχόμενη συνάντηση ενημέρωσης του προεδρείου της ΓΣΕΕ με τον υπουργό Εργασίας τη Δευτέρα, ο κ. Παναγόπουλος υποστήριξε πως «επιχειρείται μια παγίδευση σε μια επιτροπή που έχει τεχνικό- επιστημονικό χαρακτήρα».

«Πολιτικός διάλογος δεν έχει γίνει», είπε και ισχυρίστηκε ότι και ο ίδιος ενημερώνεται από τα δελτία ειδήσεων, τα οποίο -όπως είπε- μεταδίδουν «απίθανα πράγματα και δεν έχουν σχέση με ότι είχε στο παρελθόν συζητηθεί».

«Αυτά που ακούω είναι απαράδεκτα σχετικά με την ιδεολογία μου», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και υπογράμμισε: «Δεν ξέρω από πού βγαίνουν αυτές οι διαρροές και προφανώς θα υπάρξουν σοβαρές αντιδράσεις.

«Αν δεν είναι δίκαιο, βιώσιμο και κοινωνικά αποτελεσματικό δε μπορούμε να του δώσουμε στήριξη», κατέληξε.