Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010 09:38

Ατλάντικ: Συνεχίζεται η διαδικασία εξορθολογισμού του δικτύου

Η διαδικασία εξορθολογισμού του δικτύου συνεχίζεται απρόσκοπτα με στόχο την αντικατάσταση ζημιογόνων σημείων πώλησης με νέα κερδοφόρα, υπογραμμίζει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Ατλάντικ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η διαδικασία εξορθολογισμού του δικτύου συνεχίζεται απρόσκοπτα με στόχο την αντικατάσταση ζημιογόνων σημείων πώλησης με νέα κερδοφόρα, υπογραμμίζει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Στο πλαίσιο εξυγίανσης και εξορθολογισμού του δικτύου της, η εταιρεία έχει προχωρήσει στο κλείσιμο τριών σημείων πώλησης λιανικής, ενώ από την αρχή του 2010 έχει προχωρήσει στο άνοιγμα τεσσάρων νέων σημείων πώλησης στρατηγικά τοποθετημένων σε Πάρο, Χαλκίδα, Τρίπολη και Δήλεσι.

Διευκρινίζεται επίσης πως σε υλοποίηση της απόφασης για σταδιακή υπαγωγή της δραστηριότητας χονδρικής στην κατά 99,71% θυγατρική εταιρεία ΒΗΤΑ ΠΙ ΑΕΒΕ, η Ατλάντικ έχει προχωρήσει στο κλείσιμο τεσσάρων σημείων πώλησης χονδρικής.

Η εταιρεία τονίζει, τέλος, ότι η μισθοδοσία πραγματοποιείται με τη συνήθη διαδικασία.