Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010 10:47

Ντρουκφάρμπεν: Εξαγορά της ΙΚΟΝ έναντι 610 χιλ. ευρώ

Στην εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας ΙΚΟΝ Α.Ε. προχώρησε η Ντρουκφάρμπεν Ελλάς, έναντι συνολικού τιμήματος 610 χιλ. ευρώ, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για συνεχή ανάπτυξη στο χώρο των Γραφικών Τεχνών.

Στην εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας ΙΚΟΝ Α.Ε. προχώρησε η Ντρουκφάρμπεν Ελλάς ΑΕΒΕ, έναντι συνολικού τιμήματος 610 χιλ. ευρώ, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για συνεχή ανάπτυξη στο χώρο των Γραφικών Τεχνών.

Η ΙΚΟΝ, που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό Αττικής, δραστηριοποιείται στην πώληση ψηφιακών προ-εκτυπωτικών και εκτυπωτικών συστημάτων, στην εμπορία αναλώσιμων υλικών Γραφικών Τεχνών, καθώς και στην παροχή τεχνικής υποστήριξης.

Η εταιρεία αποτελεί επίσημο διανομέα στην Ελλάδα της διεθνούς εμβέλειας και ηγέτιδος εταιρίας KODAK, στον τομέα Γραφικών Τεχνών.

«Με την εξαγορά αυτή, η Ντρουκφάρμπεν εισέρχεται δυναμικά σε ένα νέο για την Εταιρία κομμάτι του κλάδου των Γραφικών Τεχνών, αυτό των ψηφιακών προ-εκτυπωτικών και εκτυπωτικών συστημάτων, με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του πελατολογίου της και, κατ’ επέκτασιν, αύξησης του κύκλου εργασιών της», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.