Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2002 18:28

ΧΑΑ - Γενικές συνελεύσεις

ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ Α.Β.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 14/11/2002, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στην αίθουσα της ΕΣΥΕΑ, Ακαδημίας 20, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αναπροσαρμογή και παράταση επενδυτικού προγράμματος. 2. Αλλαγή Οργανογράμματος Εταιρίας. 3. Αλλαγή Επωνυμίας της εταιρίας με αντικατάσταση του Ανώνυμη Βιοτεχνική Εταιρία, σε Ανώνυμη Βιομηχανική Εταιρία. 4. Διάφορες Ανακοινώσεις.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

A/ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 20/11/2002, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στην Αθήνα, στο νέο κτίριο Διοικήσεως της Τράπεζας, οδός Αιόλου 82-84 και Σοφοκλέους, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για τη συγχώνευση με απορρόφηση της Banque Nationale de Grece (France) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. Έγκριση του σχετικού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης. 2. Λήψη απόφασης για τη συγχώνευση με απορρόφηση της Εθνικής Τράπεζας Επενδύσεων Βιομηχανικής Αναπτύξεως Α.Ε. (ΕΤΕΒΑ) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. Έγκριση του σχετικού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης. 3. Ακύρωση κατεχομένων από την Εθνική Τράπεζα μετοχών της Banque Nationale de Grece (France) και της Εθνικής Τράπεζας Επενδύσεων Βιομηχανικής Αναπτύξεως Α.Ε. (ΕΤΕΒΑ), λόγω της σύγχυσης που επέρχεται από τη συγχώνευση με απορρόφηση της Banque Nationale de Grece (France) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και τη συγχώνευση με απορρόφηση της Εθνικής Τράπεζας Επενδύσεων Βιομηχανικής Αναπτύξεως Α.Ε. (ΕΤΕΒΑ) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. 4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από διαφορά εκδόσεως μετοχών υπέρ το άρτιο κατά Euro 8.970.930,68, ώστε η ονομαστική αξία του συνόλου των μετοχών της Τράπεζας, και μετά τη συγχώνευση με απορρόφηση της Εθνικής Τράπεζας Επενδύσεων Βιομηχανικής Αναπτύξεως Α.Ε. (ΕΤΕΒΑ) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., να διατηρηθεί στο ύψος των Euro 4,50. 5. Τροποποίηση των άρθρων 4 και 39 του Καταστατικού της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. συνεπεία των ανωτέρω συγχωνεύσεων. 6. Oρισμός εκπροσώπων της Τράπεζας για την υπογραφή των Συμβολαιογραφικών Συμβάσεων: α) Συγχώνευσης με απορρόφηση της Banque Nationale de Grece (France) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και β) Συγχώνευσης με απορρόφηση της Εθνικής Τράπεζας Επενδύσεων Βιομηχανικής Αναπτύξεως Α.Ε. (ΕΤΕΒΑ) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., καθώς και για την υπογραφή των Δηλώσεων και οποιωνδήποτε άλλων εγγράφων απαιτούνται για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης. 7. Διάφορες ανακοινώσεις και λοιπά θέματα.

Β/ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Συνέλευση, των Ομολογιούχων Δανειστών της Τράπεζας, την 20/11/2002, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, στην Αθήνα, στο νέο κτίριο Διοικήσεως της Τράπεζας, οδός Αιόλου 82-84 και Σοφοκλέους, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Λήψη απόφασης των Ομολογιούχων Δανειστών της Τράπεζας με την οποία εγκρίνεται η απόφαση για τη συγχώνευση με απορρόφηση της Banque Nationale de Grece (France) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., σύμφωνα προς την παρ.4 του άρθρου 70 Κ.Ν.2190/20 όπως ισχύει.

Γ/ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Συνέλευση, των Ομολογιούχων Δανειστών της Τράπεζας, την 20/11/2002, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30, στην Αθήνα, στο νέο κτίριο Διοικήσεως της Τράπεζας, οδός Αιόλου 82-84 και Σοφοκλέους, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Λήψη απόφασης των Ομολογιούχων Δανειστών της Τράπεζας με την οποία εγκρίνεται η απόφαση για τη συγχώνευση με απορρόφηση της Εθνικής Τράπεζας Επενδύσεων Βιομηχανικής Αναπτύξεως Α.Ε. (ΕΤΕΒΑ) από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., σύμφωνα προς την παρ.4 του άρθρου 70 Κ.Ν.2190/20 όπως ισχύει.

ΕΤΕΒΑ Α.Ε.

Επαναληπτική Συνέλευση, των Ομολογιούχων Δανειστών (Κομιστές Ομολόγων) της Τράπεζας, την 21/11/2002, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στο κατάστημα της Τράπεζας στην Αθήνα (Λεωφ. Αμαλίας 12-14). Η Συνέλευση αυτή είναι Επαναληπτική της Συνέλευσης της 6ης Νοεμβρίου 2002 κατά την οποία δεν υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία. Θέμα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση της συγχωνεύσεως της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ Α.Ε. με απορρόφηση από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.