Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2002 17:16

ΧΑΑ - Γενικές συνελεύσεις

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 2/12/2002, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στη Σούρπη Μαγνησίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός αρμοδιοτήτων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατ΄ εφαρμογή του Ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης. 2. Τροποποίηση του σκοπού της Εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρίας. 3. Έγκριση συνάψεως συμβάσεων αγοράς μετοχών μη εισηγμένης εταιρίας κατ’ εφαρμογή της διατάξεως της παραγράφου 2 του άρθρου 23Α του Κ.Ν. 2190/1920. 4. Τροποποίηση του άρθρου 18 παρ. 2 του Καταστατικού της Εταιρίας. 5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 12/122002, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00, στο ξενοδοχείο PRESIDENT, Λεωφ. Κηφισίας 43 – Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάκληση των αποφάσεων της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 2.10.2002 σχετικά με: α) τη συγχώνευση με απορρόφηση των ανωνύμων εταιριών «SOVEL A.E.› και «Κ.Ε.Μ Α.Ε.› και του κλάδου «Σωληνουργίας› της ανώνυμης εταιρίας «ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.›, β) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με απορρόφηση των ανωνύμων εταιριών «SOVEL A.E.› και «Κ.Ε.Μ Α.Ε.› και του κλάδου «Σωληνουργίας› της ανώνυμης εταιρίας «ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε.› και με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και γ) τη μετατροπή του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας των μετοχών σε ευρώ και την τροποποίηση του περί κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών δι’ αυξήσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών – Μετατροπή του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας των μετοχών σε ευρώ – Τροποποίηση του περί κεφαλαίου άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας. 3. Διάφορες ανακοινώσεις.