Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2002 18:51

ΧΑΑ - Εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο της Γ. Γιαννούσης

Το δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά την σημερινή συνεδρίασή του τo ενημερωτικό δελτίο της Γ.ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε η εταιρεία Γ.ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ Α.Β.Ε.Ε. προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 7.744.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 2,51 ευρώ, τις οποίες θα λάβουν οι μέτοχοι της απορροφώμενης ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. (κάθε μία παλαιά μετοχή θα ανταλλάσσεται με 0,88 νέες μετοχές).

Οι μέτοχοι της απορροφώσας θα διατηρήσουν τον αριθμό των μετοχών που κατέχουν (3.990.000 κοινές ονομαστικές μετοχές) με νέα ονομαστική αξία 2,51 ευρώ.

Το δ.σ. του ΧΑΑ ενημερώθηκε:

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ από 2,2 σε 2,39 ευρώ.

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΕ από 1,47 σε 1,48 ευρώ.

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας ΒΙΟΧΑΛΚΟ ΑΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜ/ΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ από 0,2935 σε 0,30 ευρώ.

– Για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΑΒΕΕ σε ΛΑΝ-ΝΕΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ με διακριτικό τίτλο ΛΑΝ- ΝΕΤ ΑΕΒΕΤ.

– Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΒΕΕ από 0,36 σε 0,37 ευρώ.