Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2002 14:10

Κατάστημα στην Πάτρα εγκανίασε η Cosmote

Το νέο αποκλειστικό της κατάστημα στην Πάτρα, στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγ. Ανδρέου, εγκαινίασε στις αρχές Νοεμβρίου η Cosmote. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το εξειδικευμένο προσωπικό υποδέχεται τους πελάτες παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση, συμβουλές για την επιλογή προγραμμάτων και συσκευών, δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών και ενεργοποίησης υπηρεσιών, καθώς και όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Cosmote.

Πρόκειται για το δέκατο κατάστημα της εταιρείας μετά την επιτυχημένη λειτουργία των καταστημάτων στο Μαρούσι, στο Νέο Ηράκλειο, τη Γλυφάδα, την Πανεπιστημίου, τον Πειραιά, την Αχαρνών, την Κρήτη και τα δύο της Θεσσαλονίκης.

Ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας, Κώστας Λιαμίδης, δήλωσε σχετικά: «Τα αποκλειστικά καταστήματα Cosmote αποτελούν πρότυπα σημεία εξυπηρέτησης πελατών και λειτουργούν συμπληρωματικά στο ήδη εκτεταμένο δίκτυο των Εμπορικών Συνεργατών μας. Η ενεργή παρουσία της COSMOTE τώρα και στην Πελοπόννησο επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την εξασφάλιση άριστης και ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών στους πελάτες μας σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς και τη δυναμική προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας».