Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2002 12:20

Δενδροφύτευση στη Στροφυλιά Αχαϊας από την Coca Cola 3Ε

Για τρίτη συνεχή χρονιά το εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Πάτρα διοργάνωσε στα τέλη Νοεμβρίου δενδροφύτευση στο Δάσος Στροφυλιάς Αχαΐας.

Σαράντα πέντε εργαζόμενοι του εργοστασίου, προερχόμενοι από όλες τις διευθύνσεις και τα τμήματα του εργοστασίου, συνεισέφεραν ενεργά στην προστασία και διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, φυτεύοντας αυτή τη φορά 500 δενδρύλλια κουκουναριάς σε πέντε στρέμματα δάσους.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Coca Cola Τρία Έψιλον διά του εργοστασίου της στην Πάτρα έχει αναλάβει την ανάπτυξη και προστασία συνολικής έκτασης 15 στρεμμάτων στην ίδια περιοχή.

Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δασαρχείο Πατρών εκπρόσωποι του οποίου επίσης, παρέστησαν και συμμετείχαν στο έργο. Η πρωτοβουλία του εργοστασίου της Πάτρας, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, αποτελεί μέρος των περιβαλλοντικών προγραμμάτων, που πραγματοποιούνται από τις εθελοντικές ομάδες των εργαζομένων της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε όλες τις περιοχές όπου λειτουργούν εργοστάσια της εταιρείας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και την ανάδειξη του πολιτιστικού και φυσικού τους πλούτου.

Υπενθυμίζεται ότι το δάσος της Στροφυλιάς προστατεύεται από τη Διεθνή Σύμβαση RAMSAR (Σύμβαση για τους Υδροβιότοπους Διεθνούς Σημασίας ως Ενδιαιτήματος για Υδρόβια Πτηνά).