Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 11:29

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρέφουν στους χαμηλοσυνταξιούχους «μια μπουκιά»

Αφού πρώτα τους «έκλεψε το ψωμί από το τραπέζι», ο Πρωθυπουργός επιστρέφει στους χαμηλοσυνταξιούχους «μία μπουκιά», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο Δ. Στρατούλης, επισημαίνοντας ότι όσα κόλπα και να κάνει η κυβέρνηση, δεν θα γλιτώσει την πολιτική τιμωρία.

Αφού πρώτα τους «έκλεψε το ψωμί από το τραπέζι», ο Πρωθυπουργός επιστρέφει στους χαμηλοσυνταξιούχους «μία μπουκιά», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο Δημ. Στρατούλης, επισημαίνοντας ότι όσα κόλπα και να κάνει η κυβέρνηση, δεν θα γλιτώσει την πολιτική τιμωρία.

Ο Πρωθυπουργός αφού πρώτα «έκλεψε το ψωμί από το τραπέζι» των χαμηλοσυνταξιούχων, αφαιρώντας τους τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και τη δεύτερη δόση του επιδόματος αλληλεγγύης, τώρα τους επιστρέφει «μια μπουκιά» και τους ζητά να του πουν και ευχαριστώ και να του δώσουν και την ψήφο τους, δήλωσε το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και της Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την εξαγγελία του κ. Παπανδρέου για το επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Η κυβέρνηση όμως, επισημαίνει ο κ. Στρατούλης, όσα κόλπα και να κάνει δεν θα γλιτώσει από την οργή, την αγανάκτηση, τους αγώνες και την πολιτική τιμωρία από τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους και τους ανέργους που με την πολιτική του μνημονίου τους καταδίκασε στην φτώχεια.