Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 13:15

ΝΔ: Θυσιάζουν τις επώδυνες προσπάθειες στην κομματική σκοπιμότητα

Η κυβέρνηση θυσιάζει τις επώδυνες προσπάθειες της κοινωνίας για έξοδο από την κρίση, στην κομματική σκοπιμότητα, υποστήριξε ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή την εκτόξευση των spreads. Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών.

Η κυβέρνηση θυσιάζει τις επώδυνες προσπάθειες της κοινωνίας για έξοδο από την κρίση, στην κομματική σκοπιμότητα, υποστήριξε ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή την εκτόξευση των spreads και σχετικές πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών.

«Η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης, με την πρακτική της, αποδεικνύει ότι δεν διδάσκεται από τα λάθη της. Υπενθυμίζουμε ότι με άστοχες δηλώσεις της είχε οδηγήσει στην εκτόξευση των spreads. Αποδεικνύει, όμως, πως δεν έχει κατανοήσει ότι “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ και επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών:

«Ο κ. Παπακωνσταντίνου, ενορχηστρωμένος με τον κ. πρωθυπουργό, συνέδεσε την αύξηση των spreads των τελευταίων ημερών με το πρόβλημα που θα είχε η ελληνική οικονομία εξαιτίας ενός εξαιρετικά δυσμενούς αποτελέσματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την κυβέρνηση. Ο κ. υπουργός προεξοφλεί αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα για το κυβερνών κόμμα». «Προφανώς», καταλήγει ο κ. Σταϊκούρας, «θυσιάζουν τις επώδυνες προσπάθειες της ελληνικής κοινωνίας για έξοδο από την κρίση, στην κομματική σκοπιμότητα, μπροστά στην οποία δεν έχουν, ούτε δισταγμούς, ούτε φραγμούς, ούτε όρια».