Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 13:44

Sprider Stores: Νέο κατάστημα στην Πρέβεζα

Εγκαινιάστηκε την περασμένη Τετάρτη το νέο κατάστημα Sprider Store στην πόλη της Πρέβεζας. Επιπλέον, ο όμιλος ξεκίνησε την ανακαίνιση ενός ακόμη καταστήματος, στην Ανθούσα Αττικής.

Εγκαινιάστηκε την περασμένη Τετάρτη το νέο κατάστημα Sprider Store στην πόλη της Πρέβεζας. Το νέο σημείο πώλησης του ομίλου Sprider Stores βρίσκεται στο 2ο χλμ. Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ιωαννίνων, διαθέτει δε επιφάνεια πώλησης 1.300 τ.μ. περίπου, που εκτείνεται σε δύο επίπεδα.

Επιπλέον, ο όμιλος -στο πλαίσιο της στρατηγικής για σύγχρονη αισθητική και εναρμονισμένη εικόνα του δικτύου του- ξεκίνησε την ανακαίνιση ενός ακόμη καταστήματος, στην Ανθούσα Αττικής. Πρόκειται για το όγδοο σημείο πώλησης που ανακαινίζεται φέτος σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τέλος, σε συνέχεια της εφαρμογής του προγράμματος βέλτιστης διαχείρισης και εξορθολογισμού του λειτουργικού κόστους, ο Όμιλος προχώρησε στην οριστική διακοπή των εργασιών του καταστήματος στην Λεωφόρο Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της οδούς Καρπενησίου 13 με την οδό Δερβενακίων 51, καθώς απέβησαν άκαρπες οι διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη του εν λόγω σημείου πώλησης, οι οποίες είχαν ως σκοπό την μείωση του μισθώματος.