Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 15:27

Εικόνα Ηχος: Καμία πρόταση/απόφαση για το ποσοστό της Expert

Πρόθυμη να εξετάσει κάθε πρόταση η οποία μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της ρευστότητας και της εν γένει λειτουργίας της είναι η Εικόνα Ήχος, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Πρόθυμη να εξετάσει κάθε πρόταση η οποία μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της ρευστότητας και της εν γένει λειτουργίας της είναι η Εικόνα Ήχος, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πιθανή πώληση του 48% που κατέχει η Expert Ελλάς στην εισηγμένη.

Η εταιρεία διευκρινίζει πάντως πως στην παρούσα χρονική συγκυρία δεν υπάρχει πρόταση ή απόφαση σχετική με την πώληση του ποσοστού που κατέχει η Expert στην Εικόνα Ήχος.

«Η συμμετοχή της Expert Ελλάς στην εισηγμένη αποτελεί στρατηγική επένδυση και παραμένει αμετάβλητη κατά τα τελευταία χρόνια», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. «Η θέση της Διοίκησης της Expert, όπως εκφράσθηκε από τον Πρόεδρο της Expert κο Αθανασόπουλου κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, ήταν ότι η Expert, στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί, έχει ως πρωταρχικό στόχο την λειτουργική αναδιοργάνωσή της και την ενίσχυση της ρευστότητάς της.»