Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2002 12:10

Συμφωνία συνεργασίας LogicDIS - Information Dynamics

Σε συμφωνία επιχειρηματικής συνεργασίας προχώρησαν οι εταιρείες LogicDIS και Information Dynamics με στόχο τη διείσδυση της πρώτης στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα και τη διεκδίκηση μεγάλων έργων του επιχειρησιακού προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας του Γ'ΚΠΣ.

Σύμφωνα με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της LogicDIS, αποφασίστηκε να αγοράσει το 42,11% των μετοχών της Information Dynamics έναντι 5,2 εκατ. ευρώ περίπου, έτσι ώστε από κοινού με το ποσοστό 8,89% που ήδη κατέχει, να ελέγχει το 51% της εταιρείας.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να προσυμφωνήσει να προχωρήσει η αγορά του υπόλοιπου 49% της Information Dynamics από την LogicDIS, έναντι τιμήματος περίπου έξι εκατ. ευρώ μέσα στους επόμενους μήνες. Με αυτόν τον τρόπο η LogicDIS θα αποκτήσει το 100% της Information Dynamics.

Εξάλλου, η LogicDIS ανακοινώνει πως προτίθεται να αγοράσει το 43,3% της θυγατρικής της εταιρείας Knowledge έναντι τιμήματος περίπου 1,5 εκατ. ευρώ περίπου. Με τον τρόπο αυτό, η LogicDIS θα αποκτήσει το 100% της Knowledge.