Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009 14:16

ΕΟΜΜΕΧ: Παρουσίαση προγραμμάτων νεανικής επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο του ΟΣΕΠ

Την πολιτική της Ελλάδας για την τόνωση της νεανικής επιχειρηματικότητας, με έμφαση στα προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας Νέων και Γυναικών που διαχειρίζεται ο ΕΟΜΜΕΧ, θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Αλ. Σουφλιάς σε θεματικό Εργαστήριο (Workshop) στην Κωνσταντινούπολη.

Την πολιτική της Ελλάδας για την τόνωση της νεανικής επιχειρηματικότητας, με έμφαση στα προγράμματα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας Νέων και Γυναικών που διαχειρίζεται ο ΕΟΜΜΕΧ, θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Αλ. Σουφλιάς σε θεματικό Εργαστήριο (Workshop) με θέμα «Ανάπτυξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Νέες Επιχειρήσεις» που διοργανώνει το Ίδρυμα Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS), σε συνεργασία με τον Οργανισμό για την Οικονομική Συνεργασία του Εύξεινου Πόντου (ΟΣΕΠ), στην Κωνσταντινούπολη από αύριο μέχρι και τις 3 Απριλίου 2009.

Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στο εν λόγω εργαστήριο από τον κ. Σουφλιά και στελέχη της Διεύθυνσης Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού καθότι ο ΕΟΜΜΕΧ είναι ο Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας για τις ΜμΕ του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) για το χρονικό διάστημα 2007-2009.