Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 19 Μαΐου 2009 16:12

Intracom Telecom: Σύμβαση 85 εκατ. δολ. με τη ΖΤΕ

Την υπογραφή σύμβασης – πλαισίου με τη ZTE, για την κατασκευή του CDMA δικτύου της Sistema Shyam TeleServices Limited (SSTL) στην Ινδία, η οποία λειτουργεί με την επωνυμία MTS Ινδίας, ανακοίνωσε σήμερα η Intracom Telecom. Το ύψος της σύμβασης ανέρχεται σε 85 εκατ. δολάρια.

Την υπογραφή σύμβασης – πλαισίου με τη ZTE, για την κατασκευή του CDMA δικτύου της Sistema Shyam TeleServices Limited (SSTL) στην Ινδία, η οποία λειτουργεί με την επωνυμία MTS Ινδίας, ανακοίνωσε σήμερα η Intracom Telecom.

Στο πλαίσιο της εν λόγω σύμβασης, ύψους 85 εκατ. δολαρίων, η Intracom Telecom θα συμπληρώσει τη λύση CDMA της ZTE με τις υψηλής και χαμηλής χωρητικότητας PDH και SDH ραδιοζεύξεις της (INTRALINK).

Οι δύο προμηθευτές θα συνεργαστούν με στόχο να πραγματοποιήσουν τα δυναμικά σχέδια επέκτασης της SSTL στην Ινδία.

«Η συνεργασία μεταξύ των εταιριών INTRACOM TELECOM και ZTE για την κατασκευή του CDMA δικτύου της Sistema Shyam TeleServices Ltd. στην Ινδία θα αξιοποιήσει συνδυαστικά την τεχνολογική δύναμη των δύο εταιρειών. Ταυτόχρονα, οι δύο εταιρείες θα έχουν καταλυτικό ρόλο στα σχέδια επέκτασης του δικτύου μας σε όλη την Ινδία στους επόμενους μήνες», σχολίασε ο κ. Raymond Armes, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Sistema Shyam TeleServices Ltd.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη συνεργασία μας με τη ZTE και για την εμπιστοσύνη που δείχνει η SSTL στα κορυφαία προϊόντα μας για την εξάπλωση του δικτύου της σε ολόκληρη την Ινδία. Τα προϊόντα αιχμής που προσφέρονται στοχεύουν στην αποτελεσματική υποστήριξη των στόχων της SSTL,στη μεγιστοποίηση της επιχειρησιακής της αποτελεσματικότητας και εγγυώνται την ποιότητα και την επεκτασιμότητα του δικτύου», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom.