Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 26 Μαΐου 2009 16:20

Coca Cola 3E: Συμφωνία με Campbell Soup για διανομή προϊόντων στη Ρωσία

Συμφωνία με την αμερικανική Campbell Soup, για τη διανομή των προϊόντων σούπας και ζωμών στη Ρωσία, υπέγραψε σήμερα η Coca-Cola Τρία Έψιλον. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Συμφωνία με την αμερικανική Campbell Soup, για τη διανομή των προϊόντων σούπας και ζωμών στη Ρωσία, υπέγραψε σήμερα η Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Coca-Cola 3Ε θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, τη διανομή, το marketing στα σημεία πώλησης καθώς και για τη διαχείριση των λογαριασμών πελατών, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Η Campbell θα είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή έρευνας αγοράς και καταναλωτικών προτιμήσεων, τη διαχείριση του εμπορικού της σήματος, τα έξοδα προώθησης και διαφήμισης, καθώς και την παραγωγή και εξέλιξη των προϊόντων.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

«Η συνεργασία μας με τον μεγαλύτερο παραγωγό προϊόντων σούπας παγκοσμίως δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες στην αγορά της Ρωσίας. Η διανομή από την εταιρεία μας προϊόντων σούπας και ζωμών υψηλής ποιότητας αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα της ικανότητάς μας να ανακαλύπτουμε νέους και καινοτόμους τρόπους δραστηριοποίησης, που θα στηρίξουν μελλοντικά την ανάπτυξή μας. Ταυτόχρονα, είναι απόλυτα συνεπής με την στρατηγική μας να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει το εκτενές δίκτυο διανομής και η υποδομή μας, μέσω συμπληρωματικών κατηγοριών προϊόντων και σημάτων», σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola 3E, Δώρος Κωνσταντίνου.