Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009 14:14

ΟΤΕ: Μετά το 2009 μια πιθανή εθελουσία έξοδος

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων, τα οποία κάνουν λόγο για πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στη μονάδα σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ στην Ελλάδα, εντός της τρέχουσας χρονιάς, προχώρησαν στελέχη του Οργανισμού, σύμφωνα με το Reuters. Οποιαδήποτε τέτοια πρωτοβουλία θα αναληφθεί μετά το 2009.

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων, τα οποία κάνουν λόγο για πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στη μονάδα σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ στην Ελλάδα, εντός του 2009, προχώρησαν στελέχη του Οργανισμού, σύμφωνα με το Reuters.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα συγκεκριμένο πλάνο για εθελουσία», δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ στο Reuters, σημειώνοντας ότι η εταιρεία θα εξετάσει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, αλλά οποιαδήποτε τέτοια πρωτοβουλία θα αναληφθεί μετά το 2009.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις τελευταίες εβδομάδες, ο ΟΤΕ σχεδίαζε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου το 2009 που θα αφορούσε έως 3.000 άτομα.

«Το 2009 σίγουρα δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε οτιδήποτε», διευκρίνισε το στέλεχος, το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.