Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009 14:29

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην Alpha Copy/Nokia

Ο κ. Ιωάννης Τσαγγαδάς ανέλαβε από τις 12 Ιουνίου 2009 καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Alpha Copy/Nokia, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εταιρείας. Ο κ. Τσαγγαδάς ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό της Alpha Copy/Nokia από το 1990.

Ο κ. Ιωάννης Τσαγγαδάς ανέλαβε από τις 12 Ιουνίου 2009 καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Alpha Copy/Nokia, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εταιρείας.

Ο κ. Τσαγγαδάς, ο οποίος ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό της Alpha Copy/Nokia από το 1990, ασκούσε από το 2005 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Η επί δεκαεννιά συναπτά χρόνια επιτυχημένη συνεργασία μας με τον κ. Ιωάννη Τσαγγαδά επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας και την επένδυση μας σε ένα ικανό στέλεχος και φίλο προσηλωμένο στην “Ποιότητα στην Επικοινωνία”. Θα ήθελα εκ μέρους όλων εμάς στην Alpha Copy/Nokia να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, σε μια περίοδο που κρίνεται αναγκαία η εμπειρία, ο ζήλος και η δημιουργικότητά του», δήλωσε ο πρόεδρος της Alpha Copy/Nokia, κ. Σ. Ι. Κωνσταντινίδης.